Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV celebra una Gala de la Carabassa...

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra una Gala de la Carabassa adaptada

197
0
SHARE

La Sala de Graus ‘Roberto García Payá’ ha acollit la Gala de la Carabassa que organitza tradicionalment la Delegació d’Alumnes del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV).

En 2020, aquest esdeveniment tan característic del campus no es va poder celebrar a causa de la situació d’aquell moment derivada de la Covid-19. Cap acte relacionat amb les festes del campus es va organitzar.

Un any després, amb un aforament reduït, la Gala de la Carabassa s’ha celebrat complint amb els protocols marcats per les autoritats sanitàries. L’esdeveniment s’ha retransmés a través de la xarxa social Twitch, seguit en directe per més de 100 persones en alguns moments. La Gala de la Carabassa ha sigut presentada pels estudiants Claudia Seoane i Sergio Peral. També ha comptat amb la intervenció de María Francisca Sempere Ripoll, subdirectora de Qualitat i Innovació Docent.

El pregoner en aquesta ocasió ha sigut el professor Miguel Ángel Satorre, professor del Departament de Física Aplicada. El delegat d’alumnes del campus, Aaron Ramon Torrens, també ha donat l’enhorabona als premiats.

Els premis
Els premis als professors, personal i estudiants del campus també són un clàssic d’aquesta gala. Aquests guardons simbòlics reflecteixen la relació de proximitat entre professorat i alumnat.

Premi Taronja: Romina María del Rey Tormos
Premi Llima: Marcelino Llopis Pascual
Premi Rambo: Emilio Penadés Salmerón
Premi Fashion: Lucía Agud Albesa
Premi Missing: Salvador Gisbert Vicedo
Premi Fester d’Honor: Antonio Arques Sanz
Premi Don Limpio: Antonia Muñoz Fernández
Premi Cafeïna: Lucía Agud Albesa
Premi Administració: Vicente Díez Valdés
Premi Culturista: David García Sanoguera
Premi Cafeteria: Rubén Monerris Valor
Premi RAE: Marcelino Llopis Pascual
Premi Vacuna: Ramón Luna Molina
Premi Màscareta: Silvia Sempere Ripoll
Premi Carabassa: Margarita Mora Carbonell

Els principals premis per als estudiants han recaigut en Fruto José Barato Yang (Primer Tro) i en Nikolay Sharov (Darrer Tro).