Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV celebrarà el proper 12 de març...

El Campus d’Alcoi de la UPV celebrarà el proper 12 de març el Torneig First Lego League Comunitat Valenciana

381
0
SHARE

Aquest matí s’ha presentat al Saló de Graus “Roberto García Payá” del Campus d’Alcoi de la UPV  la nova edició del Torneig First Lego League Comunitat Valenciana 2022. Una jornada que tindrà lloc el proper 12 de març a les instal·lacions del Campus d’Alcoi al llarg de tot el matí.

Els encarregats de presentar aquesta jornada han estat Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, Vicente Seguí Llinares, responsable de l’àrea de planificació i desenvolupament del Campus i Vicente Tomás Richart, reponsable del Torneig First Lego League Comunitat Valenciana.

Aquest es tracta d’un dels primers actes multitudinaris que, a la fi, es poden realitzar al Campus d’Alcoi de la UPV després de tot el temps de pandèmia. Seran 160 els participants, que junt amb els seus acompanyants sumaran vora 400 o 500 convidats a l’esdeveniment. Un acte que, segons han comentat des de l’organització, seguirà amb totes les mesures de seguretat per evitar contagis de coronavirus.

FIRST® LEGO® League és un programa internacional que promou l’interès per l’aprenentatge entre joves, de 4 a 16 anys, convidant-los a participar en un projecte i una competició de ciència i tecnologia.

A diferents nivells segons edat (Discover, Explore i Challenge), els estudiants comprendran els conceptes bàsics STEM i aplicaran les seues habilitats en una competició emocionant mentre desenvolupen hàbits d’aprenentatge, confiança i habilitats de treball en equip al llarg del camí. Aquest any la competició du per lema: “cargo connect” i els participants hauran de treballar al voltant d’aquest concepte.

Amb paraules de Vicente Tomás, és un torneig on “no sempre guanya el millor robot” i ha posat en valor que “es tracta d’una competició seriosa però on sempre es destaca la cordialitat i respecte per a tot el món”.

Els guanyadors de la competició es classificaran directament al torneig nacional que es celebrarà en Málaga.

Pau Bernabeu, ha posat en valor la importància que té per al Campus d’Alcoi el realitzar esdeveniments d’aquestes característiques, que apropen la ciència i la oferta de titulacions a futurs estudiants de la Universitat.

A més, el director del Campus d’Alcoi, ha volgut recordar que el proper dia 9 d’abril es celebrarà la jornada de portes obertes però que a més, el dia 29 de març també es durà a terme la jornada de portes obertes de manera online per poder arribar a tots i totes aquelles persones que no puguen anar a la jornada presencial de portes obertes i que estiguen interesades en estudiar qualsevol de les titulacions que ofereix el Campus d’Alcoi de la UPV el proper curs.