Inici Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV elegeix telemàticament i durant 4 dies...

El Campus d’Alcoi de la UPV elegeix telemàticament i durant 4 dies al seu proper director

96
0
COMPARTIR

Entre aquest dilluns 16 i el dijous 19 de novembre, el Campus d’Alcoi de la UPV du a terme el procés per a elegir al que serà el seu proper director. Dos candidatures opten a ser-ho: per una banda, l’actual mandatari de l’ens universitari alcoià, Juan Ignacio Torregrosa; i per altra, el professor Pau Bernabeu. Tots dos han presentat en setmanes passades l’equip que els acompanya i quines idees tenen per al campus alcoià.

El procés es du a terme de forma telemàtica degut als condicionants que la pandèmia de coronavirus ha interposat en tots els processos humans. Personal docent i investigador, alumnat i personal de serveis estan cridats a un procés que compta amb vot poderat. És a dir, no tots els vots valen el mateix, i de fet és el del personal docent el que més càrrega té en la decisió amb una mitjana del 58%. El vot dels alumnes comptabilitza un 23%, mentre que el del personal administratiu i de serveis del campus compta un 8% del total de sufragis.

A les 12 del migdia del dijous 19 de novembre es tanca el procés de votació mitjançant la plataforma eVoto. Serà llavors quan es conega el nou director, encara que divendres 20 podran presentar-se reclamacions als resultats. No serà fins el dilluns 23 quan es proclamarà el nou director del Campus d’Alcoi de la UPV, encara que les reclamacions o els propis resultats podrien desembocar en una segona volta que tindria lloc entre el 24 i el 26 de novembre.