Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV entrega els ‘Premis FUTUR’ als millors...

El Campus d’Alcoi de la UPV entrega els ‘Premis FUTUR’ als millors expedients de Ciència de 4t d’ESO

590
0
SHARE
Grup de premiats a la porta de la universitat
Grup de premiats a la porta de la universitat

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha organitzat la tercera edició dels ‘Premis FUTUR’ als millors expedients de Ciència de 4t d’ESO d’aquest passat curs 2020-2021.

20 estudiants de Bocairent, Villena, Mutxamel i Alcoi han rebut un diploma acreditatiu, un trofeu personalitzat i marxandatge del campus. Els estudiants han sigut acompanyats per familiars, amics, directors dels seus respectius centres i personal de les comunitats educatives.

Els premis han sigut entregats pel director del Campus, Pau Bernabeu. A l’entrega també hi ha assistit l’Ajuntament d’Alcoi, han assistit l’equip directiu del campus, Alberto Belda, Regidor d’Ocupació, Formació i Empresa, Jordi Silvestre, Regidor d’Educació i Medi Ambient i diferents membres de la corporació municipal

Alberto Belda, ha indicat que “és un gran orgull comptar amb aquesta pedrera tan brillant, especialment en l’àmbit científic i confiem que totes i tots desenvoluparan al màxim el seu talent”. Per la seua part, Pau Bernabeu ha agregat que “Ens encantaria que fóreu alumnes del Campus d’Alcoi de la UPV. Treballem per a això, i ho desitgem”.