Inici Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV guardona als millors expedients de 4t...

El Campus d’Alcoi de la UPV guardona als millors expedients de 4t d’ESO a l’interior alacantí

341
0
COMPARTIR

La finalitat és premiar els millors expedients de Ciència de 4t d’ESO durant el curs 2019/2020. S’han lliurat 18 premis a estudiants de Bocairent, Villena, Mutxamel i Alcoi.

Aquest ha estat el primer acte presencial que s’ha celebrat després l’Estat d’Alarma, amb totes les mesures higiènic-sanitarias.Los Premis ‘FUTUR’ naixen amb la intenció de reconèixer l’esforç dels estudiants, sobretot, en aquest any tan atípic . El campus, també, ha volgut retre un merescut homenatge a la tasca dels docentes.

L’esdeveniment ha estat molt emotiu ja que els estudiants han rebut els reconeixements per part dels seus professors, representants dels respectius ajuntaments i del director de Campus d’Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa. L’acte ha estat presentat per Manuel Llorca, Subdirector de Promoció i Comunicació del campus.

En representació dels ajuntaments han assistit Xavier Molina, Alcalde de Bocairent; Antonio Francés, Alcalde d’Alcoi; el Regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi, Alberto Belda; la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Bocairent, Vanesa Domènech; i el segon tinent d’Alcalde de Villena, Andrés Martínez.