Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV inaugura de forma virtual el XXIV...

El Campus d’Alcoi de la UPV inaugura de forma virtual el XXIV Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes

757
0
SHARE

La ciutat d’Alcoi és la primera ciutat no capital de província que acull el Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes (CIDIP). La fita estava prevista entre dimarts 7 de juliol i dijous 9 a les instal·lacions del campus alcoià de la Politècnica, però ha hagut de modificar la seua planificació a causa de la Covid19. Un fet que ha causat que l’ens universitari alcoià haja hagut d’adaptar-se al món virtual, donant un pas més en la seua implementació.

Fins dijous, experts de tot el món es donen cita virtualment al Campus d’Alcoi de la UPV per a debatir i posar en comú els seus avanços en matèria d’enginyeria i direcció de projectes. Es durà a terme mitjançant ponències en les que han col·laborat diferents enginyers, i que estaran a l’abast dels més de 300 participants en el congrés. Totes elles, així com els estudis que han dut a terme, seran recollides en vídeos que, posteriorment, podran ser visualitzats per tots els participants.