Inici Alcoià El Campus d’Alcoi de la UPV lidera l’empleabilitat de les universitats valencianes

El Campus d’Alcoi de la UPV lidera l’empleabilitat de les universitats valencianes

403
0
COMPARTIR

Un nou estudi que avalua el nivell d’empleabilitat que la formació universitària proporciona als seus alumnes ha deixat en molt bon lloc a la Universitat Politècnica de València. Aquest ens universitari gestiona el Campus d’Alcoi de la UPV, que ofereix formació pensada ex profeso per a abastir les demandes del teixit empresarial a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Es tracta de l’estudi QS Graduate Employability Rankings 2020, que ubica al campus alcoià i la seua matriu com a una de les 250 millors en tot el món en aquest sentit. La classificació estableix, a més, que la UPV és la universitat valenciana que major empleabilitat ofereix als seus alumnes, ubicant-se entre els llocs 200 i 250 d’aquesta classificació.

Però l’empleabilitat ve ajudada, en moltes ocasions, pels acords que els ens universitaris signen amb el sector empresarial al que tracten d’abastir. Un aspecte en el que el campus alcoià de la Politècnica també destaca, ja que és l’onzena univesitat europea que més contacte té amb les empreses i la que fa 33 en tot el món.

Per a establir aquesta classificació, el QR Graduate Employability Ranking es basa en criteris com la reputació dels graduats al seu treball posterior, les notes dels graduats, els acords que la universitat té amb les empreses, la taxa d’inserció laboral dels graduats i el nombre d’empleadors que ofereixen pràctiques i treball als egresats.