Home Cocentaina Més de 18.000 euros del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere...

Més de 18.000 euros del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere per a Cocentaina

0
SHARE

Per segon any, la vila de Cocentaina rebrà ajudes consignades dins del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere que ja en 2018 va activar el govern central. Aquest pacte inclou la dotació de recursos per a que els ajuntaments puguen dur a terme accions que remen a favor de la igualtat real entre sexes, a banda de lluitar contra la violència masclista i ajudar a les seues víctimes.

A aquestes accions és precisament a les que van a orientar-se els més de 18.000 euros que tornarà a rebre enguany l’Ajuntament contestà. Amb ells es durant a terme accions per a oferir ajuda a les víctimes del masclisme, activar campanyes de sensibilització i, sobre tot, dur a terme accions formatives als centres educatius de la localitat per a prevenir comportaments masclistes en el futur.

El Consistori de la vila comtal ja destinava abans de 2018 fons per a la lluita per la igualtat, que s’han vist reforçats per segon any consecutiu amb ajudes estatals. La pròpia Regidoria de Benestar Social que comanda l’Alcadessa, Mireia Estepa, així com el grup Minerva de la Policia Local i els treballadors de Serveis Socials aplicaran els fons rebuts a les activitats que comencen a planificar per al 2020.