Home Alcoi El Campus d’Alcoi de la UPV obri el termini per a matricular-se...

El Campus d’Alcoi de la UPV obri el termini per a matricular-se en els seus màsters universitaris

220
0
SHARE

Nous materials, organització i logística, innovació tèxtil, direcció d’empreses… aquestes són només algunes de les possibilitats que ofereixen els 4 màsters universitaris que imparteix el Campus d’Alcoi de la Univeritat Politècnica de València (UPV) en el curs 2021/2022.

El termini de preinscripció per a cursar els màsters universitaris ja està obert i finalitza l’11 de juny de 2021. Haurà de realitzar-se a través del següent formulari electrònic. Tots els màsters estan directament relacionats amb el teixit productiu i industrial de l’entorn d’Alcoi.

Al Campus d’Alcoi s’imparteixen els següents màsters universitaris: Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials; Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil; Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística; i Màster Universitari en Direcció d’Empreses (MBA).

Aquests màsters, que abasten tots els àmbits del coneixement presents al Campus d’Alcoi de la UPV, tenen un cost de matrícula subvencionat i regulat per les autoritats estatals i autonòmiques. Els estudiants, a més, poden sol·licitar les beques que atorguen l’Estat, la Generalitat Valenciana i la pròpia UPV. El termini extraordinari, per a aquells màsters amb vacants, estarà obert del 2 al 10 de setembre del present any.