Home Alcoià El Campus d’Alcoi de la UPV obri la preinscripció per al curs...

El Campus d’Alcoi de la UPV obri la preinscripció per al curs 2021/2022 amb vora 500 places en 8 especialitats

188
0
SHARE

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ofereix 470 places per a estudiants de nou ingrés en els 6 graus i 2 dobles graus que s’imparteixen. La preinscripció s’ha de formalitzar a través d’un assistent en línia de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital a partir d’aquest dilluns 21 de juny a partir de les 12h.

Els resultats de la preinscripció es faran públics a partir del 16 de juliol. El termini de preinscripció ordinari finalitza el 9 de juliol a les 14h. La UPV es troba entre les 10 millors universitats d’Espanya i és la millor de la Comunitat Valenciana, segons l’última edició del prestigiós QS World University Rànquing. Pel que fa a la posició global, el rànquing QS situa a la UPV entre les 400 millors universitats de tot el món.

Alcoi es troba en un enclavament tradicionalment industrial. Els graus que s’imparteixen al campus pretenen ajudar les empreses a trobar futurs treballadors qualificats. Aquestes empreses cada vegada aposten més per la digitalització i Indústria 4.0. Per a això existeix una gran demanda de professionals qualificats de perfils d’enginyeries i l’Administració i Direcció d’Empreses. En els dos últims anys, el Campus d’Alcoi de la UPV ha gestionat 694 pràctiques d’empreses i prop del 70% dels seus titulats van realitzar pràctiques.

El Campus d’Alcoi compta amb tots els serveis que ofereix la UPV, com és biblioteca, instal·lacions esportives, servei d’alumnat, cafeteria, Col·legi Major, servei d’ocupació i pràctiques en empresa, Àrea Internacional amb la possibilitat de beques a l’estranger, etc.

El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu, ha assegurat que “un dels aspectes que més caracteritza a aquest campus és la proximitat entre professorat i alumnat”. Bernabeu també ha indicat que “hem de tornar a la normalitat a poc a poc des dels primers dies de setembre. Volem que en tots els cursos de grau i doble grau la presencialitat siga absoluta a les aules i laboratoris mantenint sempre la distància de seguretat. Aquest és el nostre objectiu fonamental llevat que la situació sanitària empitjore”.

Oferta i places per a estudiants de nou ingrés

El Campus d’Alcoi de la UPV ofereix enguany la següent llista de places i especialitats: Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE): 75 places; Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes: 90 places; Grau en Enginyeria Informàtica: 65 places; Grau en Enginyeria Elèctrica: 50 places; Grau en Enginyeria Mecànica: 110 places; Grau en Enginyeria Química: 50 places; Doble Grau ADE + Turisme: 15 places; i Doble Grau ADE + Enginyeria Informàtica: 15 places.

En el moment de formalitzar la preinscripció, és molt important l’ordre en el qual s’escriuen els graus, a causa del funcionament de les llistes d’espera. Per exemple, si una persona obté plaça en el grau que ha posat en segon lloc, es queda en llista d’espera del grau que ha posat en primer lloc, però desapareix de les llistes d’espera dels graus que ha posat per davall, és a dir, en tercer, quart, cinqué i successius llocs.