Home Alcoià El Campus d’Alcoi de la UPV ofereix 750 noves places per al...

El Campus d’Alcoi de la UPV ofereix 750 noves places per al curs 2023/2024 en 7 graus i 2 dobles graus

466
0
SHARE
Estudiants al Campus d'Alcoi de la UPV.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ofereix per al curs 2023/2024 un total de 750 places per a estudiants de nou ingrés en els 7 graus i 2 dobles graus que s’imparteixen. La preinscripció s’ha de formalitzar a través d’un assistent en línia de la Conselleria d’Innovació, Universitats a partir d’aquest dilluns 19 de juny fins al 7 de juliol a les 14 h. Els resultats de la preinscripció es faran públics a partir del 14 de juliol.

La UPV es troba entre les 5 millors universitats d’Espanya i és la millor de la Comunitat Valenciana, segons l’última edició de l’estudi realitzat per O-Rànquing. A més, el Academic Rànquing of World Universities -ARWU, popularment conegut com el rànquing de Shanghái-, va qualificar a la UPV com a millor politècnica d’Espanya, a més d’incloure-la, per 18é any consecutiu, entre les 500 millors universitats del món.

Alcoi es troba en un enclavament tradicionalment industrial. Els graus que s’imparteixen al campus donen resposta a les necessitats i demandes de professionals de les empreses de les Comarques Centrals de la Comunitat Valenciana, encara que un alt percentatge dels alumnes diplomats són fitxats per companyies de tot el món.

Existeix, per tant, una gran demanda de professionals qualificats de perfils d’enginyeries, Robòtica i l’Administració i Direcció d’Empreses. En els dos últims anys, el Campus d’Alcoi de la UPV ha gestionat prop de 1000 pràctiques d’empreses i prop del 77% dels seus titulats van realitzar pràctiques.

El Campus d’Alcoi compta amb tots els serveis que ofereix la UPV, com és biblioteca, instal·lacions esportives, servei d’alumnat, cafeteria, Col·legi Major, servei d’ocupació i pràctiques en empresa, Àrea Internacional amb la possibilitat de beques a l’estranger, etc…

El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu, ha convidat als alumnes de les comarques i de tota Espanya a “estudiar en una Universitat consolidada, tecnològica i en la qual la proximitat entre alumnat i professorat és un dels nostres valors afegits. Com ho és també la ciutat d’Alcoi, en la qual es troba enclavada. Una ciutat mitjana que gaudeix de tots els serveis necessaris”.

Tràmits de preinscripció

En el moment de realitzar la preinscripció, és molt important l’ordre en el qual s’escriuen els graus, a causa del funcionament de les llistes d’espera. Per exemple, si una persona obté plaça en el grau que ha posat en segon lloc, es queda en llista d’espera del grau que ha posat en primer lloc, però desapareix de les llistes d’espera dels graus que ha posat per davall, és a dir, en tercer, quart, cinqué i successius llocs.

Pel que respecta a l’allotjament, en la web epsa.upv.es existeix una aplicació per a la cerca de pisos i també un enllaç al col·legi Major Ovidi Montllor.