Home Alcoi El Campus d’Alcoi entrega els premi principal de VI Concurs Start UPV...

El Campus d’Alcoi entrega els premi principal de VI Concurs Start UPV a un projecte de decoració amb impressió 3D

99
0
SHARE

El VI Concurs Start UPV Campus d’Alcoi ha donat a conéixer els seus projectes premiats. ‘Mybeeway’, creat per Alberto Madrero i Pablo Palomares, ha sigut la idea guanyadora d’aquesta edició organitzada per IDEAS UPV, dependent del Vicerectorat d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València (UPV). L’objectiu del concurs és donar suport a la consolidació de l’emprenedoria dels titulats i estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV.

La finalitat del concurs és premiar les millors iniciatives emprenedores amb idees de negoci atenent el seu creixement, caràcter innovador, estratègia empresarial, aportació a l’entorn i incentivar la utilització de l’Espai d’Emprenedoria Start UPV del Campus d’Alcoi.

La idea guanyadora: Mybeeway

Alberto Madrero i Pablo Palomares han presentat la seua idea de negoci. El seu projecte sorgeix arran de la necessitat d’emprar el temps lliure a casa d’una manera profitosa.

La pandèmia de la Covid19 ha provocat un augment d’aquest temps lliure en la llar. Segons conten els seus creadors, “Mybeeway és una manera d’evadir-se d’aquesta desafortunada situació, afavorint així el ‘des-estrés’, la psicomotricitat i el vincle familiar. En ‘Mybeeway’ proporcionen totes les eines necessàries perquè l’usuari cree el seu propi producte de decoració, únic i personalitzat”.

El projecte incorpora tecnologia innovadora d’impressió 3D. Gràcies a aquesta tecnologia, produeixen peces de plàstic biodegradable a un preu relativament baix. ‘Mybeeway’ es diferencia dels seus competidors, ja que el seu objectiu principal és crear una comunitat que s’ajude i s’inspire entre si.