Home Alcoià El Campus d’Alcoi imparteix el millor programa de doctorat de la Universitat...

El Campus d’Alcoi imparteix el millor programa de doctorat de la Universitat Politècnica de València

0
SHARE
Responsables del Campus d'Alcoi de la UPV recullen el premi al millor programa de doctorat de la universitat.

Durant tot el mes de setembre, l’alumnat que ha completat el Grau Universitari + Màster Universitari pot preinscriure’s i posteriorment matricular-se en el programa de doctorat en Enginyeria Tèxtil de la UPV. Es tracta d’un tercer cicle considerat pel Consell Social com el millor programa de doctorat de la Universitat Politècnica de València (UPV) i que es caracteritza per centrar-se en l’Enginyeria Tèxtil des d’un punt de vista actualitzat i interdisciplinari.

El programa està concebut per a formar a investigadors i professionals d’alta qualificació, tant en l’àmbit de l’Enginyeria Tèxtil com el de la Química, Física o la Ciència dels Materials. Els alumnes que cursen el doctorat en aquesta disciplina asseguren un elevat nombre de publicacions científiques, com ha ocorregut durant diverses dècades. Això assegura la presència de prestigiosos investigadors i professorat per a formar part dels tribunals de tesis doctorals.

Els doctorands poden acollir-se als programes d’internacionalització amb presència en universitats en múltiples països dels continents europeu i americà. El programa s’imparteix íntegrament al Campus d’Alcoi de la UPV.

El doctorat capacita per a la investigació i és un aval molt valorat a l’hora de sol·licitar als pertinents organismes autonòmics, nacionals i internacionals projectes d’investigació. Són múltiples les línies d’investigació, entre les quals es troben el tractament d’aigües residuals, l’emmagatzematge d’energia elèctrica, desenvolupament de materials amb propietats dermatològiques, anti-insectes, etc…

Un doctorat premiat

La qualitat de la formació i de la investigació d’aquest doctorat ha quedat valorada en els premis que atoga anualment el Consell Social de la UPV. En els premis de 2023, en la seua XXII edició, van reconéixer amb el Premi al Millor Programa de Doctorat de la UPV al Programa de Doctorat en Enginyeria Tèxtil, dirigit pel Catedràtic en el Departament d’Enginyeria Tèxtil i Paperera, Francisco Javier Cases Iborra.