Home Alcoi El Campus d’Alcoi rep als seus 700 nous alumnes en un curs...

El Campus d’Alcoi rep als seus 700 nous alumnes en un curs en que ofereix 7 graus i 2 dobles graus

0
SHARE
Imatge d'estudiants del Campus d'Alcoi de la UPV.

Des de fa anys, les diferents localitats de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla venen reivindicant la necessitat de mà d’obra especialitzada per a abastir les necessitats d’un teixit productiu prou especialitzat. Un fet que implica directament als ens formatius en tots els nivells presents a la zona, des de Baxillerat fins la Universitat, passant per la Formació Professional. És per això pel que els centres educatius ofereixen un ventall d’especialitats als estudiants pensats per a abastir eixes necessitats. I d’entre tots ells destaca el Campus d’Alcoi de la UPV.

Les classes del proper curs s’enceten a partir del proper dilluns 11, però abans, l’ens universitari alcoià ha dut a terme la seua tradicional jornada de benvinguda als seus nous alumnes. Enguany són vora 700 els nous estudiants que es sumen als més de 2.000 que ja estan cursant la seua formació a les aules del campus alcoià. Ho fan en 7 graus i 2 dobles graus, tots ells orientats a les necessitats productives del teixit empresarial de la muntanya alacantina, amb qui el campus guarda estreta relació.

Atenció personalitzada

El Campus d’Alcoi ha presentat als nous alumnes totes les possibilitats que tenen durant els temps que estiguen formant-se a les seues aules. Entre elles la proximitat del professorat a un campus que ofereix atenció personalitzada a tots els alumnes. De fet, eixe és un dels principals baluards d’un ens universitari que també aporta un elevat grau d’inserció en el mercat laboral als seus graduats.

A banda dels 7 graus i dos dobles graus, el Campus d’Alcoi de la UPV també ofereix diferents postgraus amb la mateixa filosofia que els graus per als seus alumnes.