Home Alcoi El campus de futbol de Jorge Molina a la seua ciutat natal...

El campus de futbol de Jorge Molina a la seua ciutat natal acollirà 200 joves de tota la província

344
0
SHARE

Resten poques setmanes per a que els més menuts comencen les seues vacances estivals. Un període que no sempre coincideix amb les dels seus pares, pel que la conciliació familiar es complica per a tots dos. És el moment en que proliferen les escoles d’estiu, ja siga en format educatiu, lúdic o esportiu. A la ciutat d’Alcoi es posen en marxa diverses d’aquestes iniciatives, ja sense restriccions per la pandèmia. Una d’elles arriba ja a la seua edició número 22 i té a veure amb una de les principals figures de l’esport alcoià en la vessant futbolística.

Es tracta de Jorge Molina, únic jugador nascut a Alcoi que milita actualment en Primera Divisió, tot i descendir enguany amb el Granada. És la figura central del Campus de Futbol Ciutat d’Alcoi que porta el seu nom. El campus es durà a terme en dos tandes: entre el 27 de juny i l’1 de juliol; i entre el 4 i el 8 de juliol. Els tècnics del C.F. Ciutat d’Alcoi, entre els que està el propi Molina, han preparat fins a 5 torns diferents d’entrenament a elegir entre els joves matriculats, que van dels 4 als 15 anys. Enguany s’espera acollir-ne més de 200 provinents de tota la província. Tot a un campus en el que també participarà altre dels referents del futbol alcoià i jugador del C.D. Alcoyano, Julián Cerdà ‘Juli’.

Homenatge a Jorge Molina

El fet de comptar amb Jorge Molina trasllada als joves futbolistes la idea de que és possible triomfar en el món del futbol, sempre en base al treball i el sacrifici. Durant el campus, tindran l’oportunitat d’aprendre d’un dels principals baluards del futbol alcoià. La seua trajectòria ha sigut reconeguda per l’Ajuntament d’Alcoi, que atorgarà el nom del davanter del Granada a un dels nous camps de futbol del Poliesportiu Francisco Laporta.

Les inscripcions del campus estan encara obertes, tot i que les places restants estan pràcticament esgotades.