Home Foia de Castalla El càntabre Alfredo López guanya el concurs fotogràfic de les XIII Jornades...

El càntabre Alfredo López guanya el concurs fotogràfic de les XIII Jornades Micològiques d’Ibi

856
0
SHARE

Diumenge 21 d’octubre, va tenir lloc la fallada del concurs fotogràfic de la XIII edició de les Jornades Micològiques al Museu de la Biodiversitat d’Ibi, organitzat per ASOMA, el Museu i el Jardí Botànic de Torretes. Després d’una llarga deliberació, el jurat va determinar que Alfredo López de Arbina, natural de San Román (Cantàbria), rebés el primer premi de la categoria general.

El segon guardó de la categoria va ser per a Àlex Alonso Pont, d’Arenys de Munt, a Barcelona. En la categoria d’associats de ASOMA el guanyador va ser el ibense Roberto Samper Pérez i el segon premi va ser per a la imatge d’Antonio García Pertusa, de Sax.

El jurat estava compost per Santi Cózar, regidor de Medi Ambient; Segundo Ríos, director del Jardí Botànic de l’Estació Biològica de Torretes, Manuel Juárez i Antonio Bautista, representants de ASOMA, Pilar Cortés, fotògrafa del diari Informació i Ángel Sáez i Enric Juan Fuster, fotògrafs professionals.

Des de l’organització i l’Ajuntament feliciten els participants i premiats per la qualitat dels treballs i conviden a tothom a l’entrega de guardons que tindrà lloc el 25 de novembre, a les 11: 30h, a la Fàbrica Rico. Les fotografies romandran exposades durant tot l’esdeveniment i les fotos dels premiats seran utilitzades en la campanya publicitària de la propera edició de les Jornades.