Home Cocentaina La Policia Nacional registra el xalet d’un presumpte jihadista a Cocentaina

La Policia Nacional registra el xalet d’un presumpte jihadista a Cocentaina

0
SHARE

Des de primera hora del matí, desenes d’agents pertanyents a les brigades d’informació de la Policia Nacional de les comissaries de València i Torrent registren el xalet d’un presumpte jihadista en la urbanització de Gormaig, a Cocentaina. A les 6 del matí ha quedat activat el dispositiu de seguretat després de que els agents hagen detectat activitat en xarxes socials del presumpte jihadista, un home d’origen sirià i 58 anys d’edat.

El presumpte jihadista es trobava dormint a l’arribada dels agents, pel que no ha oposat resistència. Se l’acusa d’un presumpte delicte de difusió i enaltiment del terrorisme jihadista mitjançant les xarxes socials, on es dedicava a sumar adeptes per a la causa del DAESH I Al-Qaeda. Els veïns són els primers sopresos per la detenció, ja que el detingut, amb dona i una filla, residia des de fa més d’una dècada a la urbanització. Res feia sospitar, afirmen, de la seua radicalització.

L’operació s’ha dut a terme paral•lelament amb altra a Alaquàs, en València, on ja sigut detingut altre sirià de 55 anys en circumstàncies idèntiques i pels mateixos motius.