Inici Alcoi El carril bus entre Cervantes i la Zona Nord d’Alcoi es converteix...

El carril bus entre Cervantes i la Zona Nord d’Alcoi es converteix en carril per a vianants

150
0
COMPARTIR

L’entrada en Fase I del desconfinament a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla ha suposat, entre altres, l’apertura de part del comerç i l’hostaleria a cada població. Amb les restriccions a la capacitat de les terrasses, molts ajuntaments es proposen ampliar la superfície dedicada a elles per a facilitar l’assistència de més gent a elles complint les mesures de distància social recomanades per Sanitat.

Aquest fet ha provocat que l’Ajuntament d’Alcoi haja decidit dedicar una part de l’espai dedicat al trànsit als carrers alcoians per a destinar-lo als vianants. És el cas de l’Alameda fins el barri de la Zona Nord, on existeix un ampli carril per a bus i taxia. Aquesta via estarà destinada d’ara endavant als vianants. Una mesura que facilitarà l’ampliació de les terrasses alcoianes per les voreres d’aquesta, una de les principals artèries de la capital de l’Alcoià.

L’Ajuntament ha ubicat elements de separació per a delimitar la zona destinada als vianants per tot aquest trajecte. La proposta en quant a la circulació de persones pels carrers alcoians insta a la població a caminar sempre per la vorera de la seua dreta. L’objectiu és evitar aglomeracions per a mantenir la major distància social possible.