Inici Alcoià El Campus d’Alcoi de la UPV presenta nova campanya de matriculació sota...

El Campus d’Alcoi de la UPV presenta nova campanya de matriculació sota el lema ‘Podràs’

216
0
COMPARTIR

Les mesures de restricció de la mobilitat de persones i la necessitat de distància social per a impedir la propagació del coronavirus suposen la supressió de les classes presencials a tots els nivells. Des d’Infantil fins Universitat, les classes estan aturades sine die, i cada dia es fa més difícil el retorn de les classes per a aquest curs. De fet, és una realitat que ja barallen tots els centres educatius a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Molts ens ja treballen en el procés de matriculació cara al curs 2020/2021, tot i no saber amb total seguretat si finalment es podran dur les classes en format presencial. És el cas del Campus d’Alcoi de la UPV, que aquest dimecres 13 de maig ha presentat la seua campanya de matriculacions per al proper curs. Hi ha fet de forma telemàtica i amb una campanya que es fonamenta en el lema ‘Podràs’.

Aquesta paraula resumeix l’ampli ventall de possibilitats que ofereix el principals ens educatiu de la ciutat d’Alcoi. La idea és fer arribar als potencials nous alumnes que al Campus d’Alcoi de la UPV els potencials atractius de l’ens. No es tracta únicament de la formació, sinó d’un llarg seguit d’activitats complementàries que es poden dur a terme al campus alcoià de la Politècnica.

A banda de ser una de les universitats millor posicionades a nivell mundial en les seues especialitats, les seues instal·lacions a la ciutat dels ponts ofereixen moltes possibilitats de desenvolupament personal per als alumnes. Des de gimnàs a atenció personalitzada, passant per possibilitats culturals, són alguns dels potencials atractius del campus alcoià. A ells cal afegir l’entorn privilegiat que envolta al campus gràcies a la ubicació de la ciutat que l’alberga.

L’ens ofereix per al proper curs un total de 535 places per a nous alumnes, 95 de les quals estan adreçades a màsters. El Campus d’Alcoi de la UPV està duent a terme jornades virtuals de portes obertes per a donar a conèixer les seues instal·lacions i te previst llançar campanyes de publicitat per a divulgar la matriculació. La modalitat de classes serà presencial, tot i que s’adaptarà als condicionants de la pandèmia que establisca el Ministeri de Sanitat o la Conselleria de Sanitat Universal.