Home Alcoi El cartell dels Moros i Cristians d’Alcoi compta amb una app desenvolupada...

El cartell dels Moros i Cristians d’Alcoi compta amb una app desenvolupada per alumnes de la UPV

256
0
SHARE
Aplicació en funcionament en una tableta
Aplicació en funcionament en una tableta

Els alumnes de tercer del Grau en Enginyeria Informàtica del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), Rafael Jorge Carbonell Gisbert, Sergi Cortés Guerrero, Jordi Linares Carrasquer i Josep Asensio Colomer, són els autors de l’APP del cartell anunciador de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi. A més formen part del grup de Generació Espontània ‘Interactive UPV’.

El cartell es va descobrir, com cada any, l’1 d’abril en la cèntrica Plaza d’Espanya d’Alcoi. Els estudiants estan tutelats pels professors Jordi Joan Linares Pellicer i Juan Jesús Izquierdo Doménech, han dissenyat una aplicació de la mà de l’autor del cartell, el fotògraf Toni Miranda.

L’Aplicació interactiva té diverses funcions. La primera és oferir informació en format audiovisual divulgativa sobre el procés de creació del cartell i dels personatges que apareixen il·lustrats. En segon lloc, permet als usuaris realitzar ‘memes’ amb els seus propis rostres reflectits en l’obra de Miranda. I finalment, ofereix informació puntual i detallada sobre el guió d’actes i particularitats de les pròximes festes d’Alcoi (21 a 24 d’abril).