Home Alcoi El CD Alcoyano ha perdut 3-1 enfont l’Atl. Levante

El CD Alcoyano ha perdut 3-1 enfont l’Atl. Levante

433
0
SHARE

El CD Alcoyano ha perdut 3-1 enfont l’Atl. Levante a un partit disputat a la Ciutat Esportiva de Bunyol hui diumenge a les 12h.

Un partit en el qual els del Deportivo han iniciat amb força, malgrat ja als pocs minuts de la primera meitat ha dominat el local que s’ha avansat al marcador al minut 9 amb un gol de Diana. El segon gol per als del Llevant ha arribat al minut 17, amb un remat d’Edgar al aprofitar una defensa baixa dels blanc i blaus. L’Atlètic Llevant ha fet el tercer gol al minut 36 amb una jugada iniciada per Sevikyan i sentenciada per Ferni. D’aquesta manera la primera part ha acabat amb el marcador favorable per als granotes.

Després del descans el CD Alcoyano ha jugat amb molta més potencia però els del Llevant han aguantat la pressió durant tota la segona part. Així, quasi a la fi del partit, al minut 80 arribava el gol per als visitants de la ma de Jona.

D’aquesta manera, el partit ha acabat amb la victòria per a l’Atlètic Llevant 3 gols a 1, però el Deportivo encara continua en una molt bona possició a la taula classificatòria.

El proper diumenge 21 de febrer els d’Alcoi s’enfrontaran a la Nucía al Camp del Collao, una nova jornada per lluitar pels tres punts que estan en joc.