Home Alcoi El Nou Bàsquet Alcoi presenta els seus equips amb una vídeo que...

El Nou Bàsquet Alcoi presenta els seus equips amb una vídeo que recull a tots els jugadors i entrenadors

552
0
SHARE

El Nou Bàsquet Alcoi va realitzar la seva presentació aquest passat dissabte de vesprada, però enguany, a diferència dels anteriors, l’acte no ha tingut lloc al Pavelló Mútua Llevant, sinó que es va veure pel canal de youtube del club, que enguany celebra 10 anys. Cal recordar que el 2010 es va signar la fusió de dos clubs històrics d’Alcoi, el Club Bàsquet Femení Alcoi i el Club Bàsquet Salesians, donant pas a al Club Nou Bàsquet Alcoi, un club fundat per ser referent a la comarca, cosa que va aconseguint any rere any.

En el vídeo es poden veure les plantilles dels 12 equips federats amb cromos de cada jugador i jugadora, així com dels entrenadors i entrenadores. També apareixen els equips de els 6 escoles convinguts amb 1 equip prebenjamí, 2 benjamins i 4 alevins. Tot això introduït per les paraules del vicepresident, Paco Escobar presentant l’acte, actuant com speaker la Directora Esportiva, Lliris Rovira.

També, com és tradició hi ha el discurs de president, Salva Monzó i del Regidor d’Esports alcoià, Miguel Juan Reig. La presentació acaba com és habitual amb la foto de família amb els 200 participants, 15 entrenadors i la directiva. El vídeo ha tingut bona acollida,superant les 300 visualitzacionbs en les primeres 24 hores després de la seva publicació.

“Estem vivint una situació complicada des del 22 de desembre no estem en pista cap dels equips de club, vam haver de suspendre els entrenaments, hem ajornat 33 partits, i fins i tot les activitats programades per Nadal, però no podíem deixar de fer la presentació”, explica la Directora Esportiva, Lliris Rovira .“Ha estat un treball molt costós, perquè primer vam haver de fer les fotos, després més de 170 cromos, i fusionar-ho tot en un vídeo en què tothom pogués veure però que no resultara pesat, i crec que ho vam aconseguir”.

El club segueix sense poder entrenar a la pista i des del primer equip femení que està a Primera Divisió Nacional fins als infantils, tots ells estan entrenant de forma online els mateixos dies a la setmana que tindrien lloc els seus entrenaments a la pista. A més, es va organitzar una quedada virtual per realitzar un entrenament amb tots els jugadors i jugadores dels equips escolars, els seus respectius entrenadors van crear un vídeo especialment per a aquest esdeveniment.

“Sabem que la situació per la Covid és complicada i que a poc a poc va millorant. Esperem poder tornar a entrenar el més aviat possible, tal com ja vam fer des del juny, respectant a l’màxim totes les mesures higienicosanitàries”, ha conclòs Rovira.