Home Alcoi El CD Alcoyano salda la deuda i es manté a Primera RFEF...

El CD Alcoyano salda la deuda i es manté a Primera RFEF evitant el descens administratiu

461
0
SHARE
Plantilla del CD Alcoyano
Plantilla del CD Alcoyano

La RFEF ja està al corrent de la liquidació del deute que presentava el CD Alcoyano a diversos jugadors i empleats, evitant el descens administratiu i quedant-se una temporada més en Primera RFEF. Segons Toni Justicia, President del Club, el següent pas serà fer oficial la renovació de Vicente Parras com a entrenador per a dues temporades més, el divendres al camp El Collao.

Segons fonts anònimes de Ràdio Alcoi “el club té previst tindre un pressupost similar al de la temporada passada i treballar per a mantenir la categoria, amb els jugadors dels quals disposa i amb els fitxatges que estan realitzant-se. No obstant això, l’equip blanc-i-blau serà un dels pressupostos més baixos de la categoria”.

El president no ha volgut donar noms concrets d’amb quins diners s’ha saldat el deute i s’ha limitat a donar les gràcies a l’empresariat alcoià. “No vull desvetlar si han sigut un, dos, tres o deu empresaris, sinó parlar de gent d’Alcoi que aprecia a l’equip, que és el que realment importa en aquests moments”.