Home Destacats Ximo Puig destaca la província d’Alacant, com a “motor d’innovació” de la...

Ximo Puig destaca la província d’Alacant, com a “motor d’innovació” de la Comunitat Valenciana.

322
0
SHARE
Ximo Puig a la Cambra de Comerç d'Alacant
Ximo Puig a la Cambra de Comerç d'Alacant

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la millora econòmica i l’ocupació de la província d’Alacant, i ha assegurat que se situa com a “motor d’innovació” de la Comunitat Valenciana. Dada que va manifestar durant l’acte de presa de possessió de Carlos Baño com a nou president de la Càmera de Comerç d’Alacan

Durant el transcurs de l’acte, el Cap del Consell va explicar que la província d’Alacant lidera l’increment de l’ocupació a la Comunitat Valenciana, amb un augment del 7,6% en l’últim any, així com la contractació indefinida, que ha crescut un 256 %. D’una altra banda, la creació d’empreses també ha pujat un 4,7 %, encapçalant l’increment de les exportacions i de la xifra de turistes.

Així mateix, ha assegurat que el diàleg social i l’estabilitat generada han contribuït a obtenir aquests resultats i ha instat a l’empresariat alacantí a aprofitar aquesta situació per a continuar avançant. D’aquesta manera, ha assenyalat l’oportunitat que suposen els fons europeus per impulsar la digitalització i la sostenibilitat, millorar la rendibilitat dels projectes empresarials, així com aconseguir el ple ocupació.

Projeccions a futur

El president va oferir la seua col·laboració al president de la Cambra de Comerç, així com al teixit empresarial, a les organitzacions sindicals i a la resta d’administracions per a “continuar generant l’espai més gran d’oportunitats a la Comunitat Valenciana i especialment a Alacant” i seguir atraient a “moltes empreses que es mostren interessades a invertir a la Comunitat Valenciana”, ha explicat el president.

Per últim, Puig es va referir a les principals inversions de la Generalitat a la província d’Alacant, destacant els 158 milions al Tram d’Alacant, 100 milions a l’Estació Intermodal i 250 milions al futur Tram entre Dénia i Gandia, així com la reforma de l’Hospital General d’Alacant, que suposarà 33 milions d’euros.