Home Alcoi El CEIP El Romeral d’Alcoi organitza la 5a edició del Mini Trail...

El CEIP El Romeral d’Alcoi organitza la 5a edició del Mini Trail Solidari per donar suport a la lluita contra el càncer

197
0
SHARE
CEIP El Romeral d'Alcoi.
CEIP El Romeral d'Alcoi.

El CEIP El Romeral celebra la V edició de la competició esportiva ‘Mini trail solidari’. Un esdeveniment esportiu coeducador, solidari, inclusiu i adaptat al context, que en aquesta edició l’esportista Vicente Juan Garcia estarà present per a fer entrega a les classes del diploma acreditatiu de la seua participació.

Una activitat en la qual participa tota l’escola, des d’Infantil fins a sisè de Primària amb la finalitat de fer suport, moral i econòmic, al nomenat Trail Solidari Ciutat d’Alcoi i col·laborar així en la lluita contra el càncer. A més, intentem que col·labore tota la comunitat educativa, des d’alumnat, professorat, personal no docent, mares, pares i familiars, ajuntament i l’associació +queuntral.

Tot un matí dedicat a l’esport on abans de l’esplai, els infantils recorren el seu pati baix l’animació de la resta de l’escola. Després és el torn de la Primària, on per grups, corren o caminen l’itinerari marcat per dins del Parc del Romeral. Un dels principals objectius és que l’alumnat tinga motivació de fer activitat física en el seu temps lliure.