Home Alcoi El centre concertat José Arnauda d’Alcoi conmemora el seu 75é aniversari

El centre concertat José Arnauda d’Alcoi conmemora el seu 75é aniversari

116
0
SHARE
Imatge panoràmica de la ciutat d'Alcoi des del Viaducte.

L’escola José Arnauda celebra que el centre educatiu arriba als 75 anys de vida. El centre concertat de la Zona Nord d’Alcoi que abasta les etapes d’infantil, primària i secundària realitza el pròxim 29 de novembre una commemoració amb tot un conjunt d’activitats dissenyades des de la comunitat educativa per celebrar aquest esdeveniment.

Des dels seus inicis fins a l’actualitat, hi ha molta gent que ha passat per les seues aules. A tots ells i a tota la comunitat educativa actual, se’ls crida a celebrar una efemèride, ja que sempre ha anat de la mà de l’acció educativa i la projecció social que s’ha desenvolupat des del centre durant tota la seua trajectòria.

Aquest esdeveniment també s’emprarà per a presentar els diferents actes previstos per a aquest curs 2022-2023 que commemoraran l’aniversari sota el lema “75 Anys Fent Família”, valorant el sentiment de pertinença i comunitat de tots aquells que han estat protagonistes de la trajectòria vital de l’escola i amb qui voleu comptar per a aquesta celebració.