Home Agres El Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell rep un premi de la Coordinadora...

El Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell rep un premi de la Coordinadora pel Valencià per la seua defença de l’educació, la cultura i la llengua

0
SHARE
Integrants del Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell.
Integrants del Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell.

El Centre Rural Agrupat Mariola Benicadell, format pels aularis d’Agres, Alfafara i Gaianes, ha rebut el Premi Enric Valor, un guardó atorgat per la Coordinadora pel valencià de l’Alcoià i el Comtat que reconeix el dur treball en la defensa de l’educació, la cultura i la llengua. El Premi es va lliurar al Centre Social d’Agres.

La periodista Ester Vizcarra va ser l’encarregada del discurs de justificació del guardó, introduïda per la presidenta de la Coordinadora, Elionor Ortolá, on es va destacar el carácter innovador i compromés de l’escola, fonamental en la vida i futur dels tres pobles. També, la gran implicació en la Trobada d’Escoles Valencianes celebrada, enguany als tres municipis.

Anteriorment, el premi l’han rebut Célia Ibáñez i Ricard Sancho, fundadors de la mítica llibreria Set i Mig d’Alacant, el Centre d’Estudis Contestans, el Centre Cultural Castellut, Josep Alcover i el projecte educatiu Com sona l’ESO, la comissió del Tractat d’Almisrà, Vicent Gras i el Centre Excursionista d’Alcoi.