Home Esports El Centre Esportiu Colivenc es proclama campió d’Espanya d’Orientació

El Centre Esportiu Colivenc es proclama campió d’Espanya d’Orientació

1421
0
SHARE

L’atletismes és una de les disciplines esportives que, tradicionalment, més seguiment ha tingut a la vila d’Onil. D’ella han eixit atletes que han participat en Jocs Olímpics, Mundials, Europeus i Nacionals en diverses especialitats. Però una de les que més destaca és l’Orientació, que baralla la capacitat per a ubicar-se amb la capacitat física dels que la practiquen. Disciplina en la que els atletes colivencs porten anys destacant.

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Càdis el Campionat d’Espanya de Clubs en aquesta vessant de l’atletisme. Una prova que ha acabat amb el Centre Esportiu Colivenc -l’equip d’atletisme d’Onil- proclamant-se campió nacional de la disciplina. Una bona notícia per a un club que continua augmentant així el seu palmarès en aquesta disciplina, una de les més destacades de quantes disputen per títols i resultats.

Ha sigut especialment en la prova de llarga distància en la que els atletes d’Onil, xics i xiques, han destacat. Fins arribar a aquesta prova, el Colivenc estava fora de l’or, però els resultats obtinguts, prou millors que els seus competidors per la primera plaça, han sigut suficients per a rebassar-los. En la curta i mitja distància, els d’Onil no havien pogut encapçalar la classificació del Nacional que, finalment, anirà a parar a les vitrines del club de la Foia.

Des de tvA fem arribar les nostres felicitacions al club per un nou èxit que sumar als nombrosos aconseguits anteriorment.