Home Alcoi El CLIA enceta les activitats aquest curs amb un intercanvi

El CLIA enceta les activitats aquest curs amb un intercanvi

0
SHARE

El Consell Local de la Infància i l’Adolescència de la ciutat d’Alcoi, creat a finals del passat any com a òrgan de participació per als veïns més joves de la localitat, enceta les activitats aquest nou curs. Composat per representants dels diferents estaments infantils i juvenils, majoritàriament a través dels centres educatius alcoians, tracta d’oferir possibilitats als més joves de la ciutat per a dur endavant activitats pensades per ells i per a ells.

La primera de les que els propis components del consell han programat es centra en un intercanvi a l’estil trueque, en els que els joves alcoians podran intercanviar tot allò que no vulguin o necessiten per altres coses que els agraden o consideren més necessàries. Això sí, per a fer-ho hauran de comptar amb la supervisión d’un major d’edat.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper diumenge 30 de setembre al parc de Cervantes, on cadascun dels joves podrà portar allò que desitge intercanviar per altres elements, amb la finalitat de traure-li més rendiment. L’horari establert per a l’activitat va des de les 9 a les 14 hores del mateix dia.