Home Alcoi El Club Deportivo Alcoyano passa de ronda en la Copa del Rey...

El Club Deportivo Alcoyano passa de ronda en la Copa del Rey al véncer al Llevant en penaltis (3-3)

358
0
SHARE

El Club Deportivo Alcoyano aconsegueix passar de ronda de la competició de la Copa del Rey a l’empatar 3-3 contra el Levante i véncer en els penals.

En la ronda de penaltis, Andy Escudero, Imanol García i Carlos Blanco han marcat per als blan-i-blaus, mentre que dels visitants sols ha aconseguit gols Morales. De nou, el protagonista del partit ha estat el meta de l’Alcoyano José Juan Figueiras.

L’equip d’Alcoi ha iniciat de la millor manera l’encontre, ja que al primer minut amb un xut de Dani Vega avisaven de la potència que tindrien al llarg del partit. Pocs minuts després, al 5, Mourad ha anotat el primer gol per als locals. L’empat ha arribat al minut 22 amb un gol de Dani Gómez. Ha estat a dos minuts del descans de la primera meitat, quan Mourad ha tornat a marcar, fent avançar l’Alcoyano 2-1.

En la segona part, Carlos Blanco ha marcat el tercer gol per als d’Alcoi, que ha llançat una falta des de 25 metres colant el baló en la porteria dels del Llevant. Mentre, Soldado i Dani Gómez han aconseguit igualar el marcador 3-3.

Per a posar més emocií al partit els locals s’han quedat amb un menys després de la expulsió amb roja directa per a Ángel López.

En la segona part de la prórroga el marcador ha seguit 3-3 malgrat han hagut oportunitats per als dos equips. Ja en la ronda de penaltis ha estat quan l’Alcoyano ha aconseguit la classificació amb els gols d’Andy Escudero, Imanol García i Carlos Blanco.

Els equips classificats per a la següent ronda de la Copa del Rey són: el CD Alcoyano, CF Barcelona, Real Madrid, Athletic Club, Atlético de Madrid, Fuenlabrada, Linares, Zaragoza, Girona, Celta de Vigo, Espanyol, Rayo Majalahonda.

Els setzens de la Copa seran el 4, 5 i 6 de gener entren els quatre participants de la Supercopa (Atlètic de Madrid, Reial Madrid, Barcelona i Athletic Club) i se seguirà aparellant els equips de Segona B i Tercera amb els classificats de Primera i Segona.