Home Alcoi El Club Nou Bàsquet Alcoi pren forma per a la propera temporada

El Club Nou Bàsquet Alcoi pren forma per a la propera temporada

878
0
SHARE

La principal novetat d’aquesta temporada al Club Nou Bàsquet Alcoi serà la incorporació de Toni Aracil a la part tècnica. Al costat de Lliris Rovira, dirigirà a aquest equip que s’ha classificat en les tres últimes temporades per jugar el dret a la fase d’ascens a Primera Nacional, destacant el primer lloc aconseguit en l’última temporada a la fase regular.

Toni Aracil i Lliris Rovira, es coneixen des que aquesta última entrés a jugar al primer equip del Germaine de Capuccini, encara en edat júnior, ja que ell exercia com a ajudant de l’entrenador. Toni aportarà el seu caràcter i veterania en el món del bàsquet, així com el coneixement d’algunes de les jugadores que ja va entrenar en la seva anterior etapa.

Toni i Lliris ja han coincidit aquesta última temporada a la banqueta del Cadet Femení, el qual es va classificar per jugar a la categoria de Preferent, lliga en la qual tan sols juguen 16 equips de tota la Comunitat Valenciana.

Pel que fa a les jugadores de l’equip sènior, estaran en l’equip Laura Hernández, Almudena Tárraga, Núria Aguilar, Aroa Crespo, Lidia Coderch, Júlia Barceló, Maria Colomina i Ariadna García; falta per veure si es podrà explicar la capitana Ana Pedrós, per les seves molèsties al genoll. A més, s’està en negociacions amb alguna jugadora que ja ha passat pel club i es comptarà amb algunes de les jugadores juniors per completar la plantilla.

El club està a l’espera de l’evolució de la lesió de la capitana en les últimes temporades, Ana Pedrós, que podria seguir en cas de recuperar-se del seu genoll.