Home Cultura Onil convoca el concursos de fotografia i per a elaborar el Cartell...

Onil convoca el concursos de fotografia i per a elaborar el Cartell de les Festes 2020

0
SHARE

L’Associació de Comparses Mare de Déu de la Salut d’Onil ha convocat dos concursos per a premiar, d’una banda, les millors imatges de les passades Festes de Moros i Cristians a la localitat; i d’altra per a seleccionar l’obra encarregada de posar la imatge al cartell dels festejos de 2020.

La primera de les vessants guardonarà les millors instantànies captades durant els actes dels passats Moros i Cristians de la vila de les nines, celebrats entre el 22 d’abril i l’1 de maig d’enguany. Cada concursant pot aportar 10 imatges fins el proper 1 de novembre per a un concurs que reparteix un total de 700 euros.

D’altra banda, l’ens ecarregat d’organitzar els festejos colivencs també destina 1.200 euros a guardonar als premiats dins del concurs del cartell de Festes 2020. El primer principal, de 800 euros, premiarà el treball que pose imatge als Moros i Cristians del 2020 a Onil, mentre que hi haurà un premi local valorat en 400 euros. Tot amb un termini de presentació obert fins l’1 de novembre.