Home Alcoi El Collao albergarà als primers 150 aficionats de la temporada en el...

El Collao albergarà als primers 150 aficionats de la temporada en el C.D. Alcoyano VS Atzeneta

298
0
SHARE

La millora de les dades de la pandèmia està provocant un alçament progressiu de les restriccions que afecten a esdeveniments amb públic. Entre ells es troben els esports, la immensa majoria dels quals ha començat ja nova temporada. No obstant, en pràcticament cap hi ha hagut presència de públic a les graderies durant les primeres jornades dels respectius campionats.

Ara, l’evolució positiva de la crisi sanitària ha permès l’alçament d’algunes d’eixes restriccions, permetent l’accés de públic a estadis com El Collao. En ell s’enfronten aquest proper diumenge el C.D. Alcoyano i l’Atzeneta en un derbi de les comarques centrals que comptarà, per primera vegada en la present temporada, amb públic. Seran únicament 150 els afortunats que podran viure el partit en directe al coliseum blanc i blau.

En concret, el club ha sortejat els nombres dels abonats que podran accedir a l’estadi. Seran aquells numerats entre el 370 i el 559, ambdós inclosos, i que hagen renovat el seu abonament per a la temporada 2020/2021. Tots ells estan convocats a partir de les 11.45 del diumenge 13 de desembre al Collao per accedir escalonadament i ser repartits en la graderia de Tribuna. Prèviament hauran passat pel protocol de seguretat contra el coronavirus, consistent en la presa de temperatura, el llavt de mans i l’ús de mascareta.