Home Alcoi El Complex Esportiu Eduardo Latorre d’Alcoi també acollirà la vacunació massiva que...

El Complex Esportiu Eduardo Latorre d’Alcoi també acollirà la vacunació massiva que obliga a suspendre ‘Firasport’

663
0
SHARE

El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre d’Alcoi acollirà a partir de la pròxima setmana la vacunació massiva als trams d’edat i col·lectius que consideren des de Conselleria. Per aquest motiu s’ha suspès aquest programa d’activitats multiesportives que anava a dur-se a terme els dies 6,7, 8 i 9 d’abril.

Cal destacar les felicitacions rebudes per part de l’Ajuntament d’Alcoi des del Departament de Sanitat, així com pel personal docent, per la bona organització de la vacunació massiva que està duent-se a terme ja per al personal dels centres educatius.

El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre és un espai accessible, al que es pot anar a peu, té una parada d’autobús a la porta i una zona d’aparcament al costat com és la plaça Al Azraq.

Per altra banda cal indicar que la infància de la ciutat no es quedarà sense activitats perquè podran gaudir del programa d’Escoles Obertes a la Diversió durant les vesprades dels dies 6, 7, 8 i 12 d’abril als patis dels centres educatius públics de la ciutat.

“No és agradable haver de suspendre Firasport, però hi ha un motiu i és molt positiu com serà que la vacunació massiva començarà ja a la nostra ciutat. La vacunació per als docents està sent un èxit i des del Departament de Salut que el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre acollirà a partir de la pròxima setmana aquest procés, estem contents perquè comencem a veure la llum al final del túnel i la fi d’aquesta pandèmia està més pròxima amb la vacunació”, ha explicat el Regidor d’Esports i Salut Pública, Miguel Juan Reig.