Home Alcoi El Complex Esportiu Eduardo Latorre programa un mes d’Escoles d’Estiu per als...

El Complex Esportiu Eduardo Latorre programa un mes d’Escoles d’Estiu per als xiquets alcoians

213
0
SHARE
Joves alcoians gaudeixen del campus d'estiu al 2021 al Eduardo Latorre.

El ‘Campus’ tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol i consta d’un programa multiesportiu per a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 13 anys. Els cursos de natació es desenvoluparan del 4 al 29 de juliol i estan pensats tant per a bebés com per a xiquets i xiquetes, joves i majors de 18 anys.

El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre d’Alcoi organitza un any més el ‘Campus d’Estiu’, una activitat multiesportiva per a xiquetes i xiquets de 4 a 13 anys distribuïda en tres grups d’edat: de 4 a 6 anys de 7 a 10 i d’11 a 13 anys.

L’objectiu d’aquesta iniciativa -que es durà a terme del 27 de juny al 29 de juliol en horari de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres- és promoure les activitats esportives de caràcter individual i col·lectiu, així com l’educació mediambiental i hàbits saludables.

La preinscripció es realitzarà el 2 de juny de 2022, de 9.30 a 23.59 hores a través de l’enllaç www.alcoi.org/es/areas/deportes/elatorre/cursos_actividades.html. La preinscripció en línia no garanteix la plaça. El dia 7 de juny s’informarà tant de les inscripcions acceptades com les no acceptades.

Es podrà fer la inscripció per setmanes, d’una a cinc, amb diferents preus. 1 setmana del 27 de juny a l’1 de juliol, 45 €; 2 setmanes del 4 al 15 de juliol, 85 €; 3 setmanes del 27 de juny al 15 de juliol, 125 €; 2 setmanes del 18 al 29 de juliol, 85 €; 4 setmanes del 4 al 29 de juliol, 170 €; 5 setmanes del 27 de juny al 29 de juliol, 215 €.

Practicaran activitats aquàtiques i poliesportives, jocs i activitats físiques bàsiques segons l’edat i esports de raqueta com a pàdel, tennis taula o bàdminton. També es realitzaran tallers educatius, jocs tradicionals i altres sorpreses.

El Regidor d’Esports alcoià, Alberto Belda, incideix en què aquest Campus “és una alternativa d’oci per al mes de juliol consolidada i amb molta demanda, que ens ajuda a formar a les nostres xiquetes i xiquets en la pràctica de l’esport i en els hàbits de vida saludables”.

Cursos d’estiu de natació

D’altra banda, del 4 al 29 de juliol es duran a terme els ‘Cursos d’Estiu de Natació 2022’, una activitat esportiva i recreativa per a xiquetes i xiquets, joves i adults, majors de 18 anys.

Es tracta d’una activitat formativa amb l’objectiu de millorar les capacitats aquàtiques de les persones usuàries i la seua adaptació al mitjà, promovent -des d’una perspectiva lúdica en el cas de les més joves- el domini del mitjà aquàtic a través del joc i de la tècnica, així com la iniciació als esports aquàtics.

Les inscripcions es realitzaran el dia 6 de juny de 9.30 a 14.30 hores, a través d’un formulari en línia que es publicarà en la pàgina web de l’Ajuntament, així com en l’àrea d’Esports del web municipal, allotjada en la web https://www.alcoi.org/es/areas/deportes/elatorre/cursos_actividades.html. El formulari encara no està actiu. S’activarà el dilluns dia 6 en l’horari estipulat.