Home Successos El conductor d’un camió perd la vida després de bolcar en l’A-7...

El conductor d’un camió perd la vida després de bolcar en l’A-7 al seu pas per Tibi

2211
0
SHARE

Prop de les 8 del matí d’aquest dimarts 19 de maig ha tingut lloc un nou accident a l’autovia A-7, i ja és el segon en a males penes dos setmanes. El punt crític de tots dos ha sigut el tram que discorre des de la zona del Maigmó cap a Castalla, concretament a l’altura del terme municipal de Tibi. L’accident s’ha donat en bolcar el camió carregat de fruites i hortalisses, el conductor del qual ha perdut la vida en el sinistre.

L’incident únicament ha implicat al vehicle de gran tonatge, pel que no hi ha hagut que lamentar més danys materials ni personals a banda de la mort del seu conductor. En el moment del xoc contra la mitjana, la cabina del camió s’ha encés, deixant al seu conductor atrapat. L’acció dels Bombers dels parcs d’Ibi i Sant Vicent ha aconseguit alliberar-lo, però els efectius sanitaris tant sols han pogut confirmar la seua mort.

L’aparatositat de les fles i el fet de que el vehicle accidentat fora de grans dimensions han provocat talls en el trànsit. El fum de l’incendi, tal i com va ocórrer fa dos setmanes, ha sigut visible des de pràcticament totes les poblacions de la Foia. Un incendi que, a més, ha obligat a tallar el trànsit a l’A-7 en sentit València. La Guàrdia Civil ha hagut d’habilitar un itinerari alternatiu, ja que a eixa hora l’autovia que travessa l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla registra relativament prou trànsit.