Home Alcoià El congrés Go Global acollirà 30 empreses importadores que oferiran oportunitats de...

El congrés Go Global acollirà 30 empreses importadores que oferiran oportunitats de negoci a les pimes valencianes

0
SHARE

El Congrés Go Global, esdeveniment de referència per a l’impuls de la internacionalització de les pimes valencianes, organitza diverses trobades presencials a països estrangers de la Xarxa Exterior de l’Ivace per brindar als assistents l’oportunitat d’adquirir les claus per afrontar el present i el futur del teixit empresarial i la seua relació amb les noves tecnologies.

Especialistes en la internacionalització com Macarena Estévez de Cercle d’Enginy Analític, Nuria Lloret de Metric Salad, i Javier Ortizà de Quasar Dynamics seran partícips de la jornada plenària del 8 de novembre. A banda, Enrique Fanjuls d’Iberglobal i Clàudia Canals de CaixaBank Research a la sessió ‘Competir en nous escenaris’, del 9 de novembre.

Alguns països on tindran lloc aquestes jornades són Alemanya, Algèria, Àfrica Occidental, Brasil, Xile, Xina, Colòmbia, Emirats, Països Nòrdics, Filipines, França, Índia, Japó, Mèxic, Miami, Nova York, Perú, Polònia, Regne Unit, Sud-est Asiàtic i Vietnam. A més, Go Global aposta per apropar oportunitats de negoci a les empreses de la Comunitat Valenciana, confirmant la participació d’una trentena de compradors internacionals.

Jornades en Espanya

Paral·lelament a les jornades plenàries principals se celebraran durant els dos dies de congrés conferències batejades com ‘Europa Oportunitats’ i ‘Jornades Financeres’ a les sales Castelló i València de Fira València. Totes podran ser seguides via streaming per les empreses que no puguen acudir al recinte.

Les empreses interessades poden consultar la llista de ponents de les ponències paral·leles, fer ja la seua inscripció de forma gratuïta i concertar entrevistes, ja siga amb La Xarxa Exterior de l’Ivace o amb empreses importadores a través de la pàgina web oficial