Home Destacats El Consell aprova una ampliació del Pla Edificant en 700 milions d’euros,...

El Consell aprova una ampliació del Pla Edificant en 700 milions d’euros, amb projectes a la ciutat d’Alcoi

373
0
SHARE
Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana
Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana

El Consell ha aprovat una ampliació de dotació econòmica del Pla Edificant dels 1.000 milions actuals a 1.700 milions d’euros amb l’objectiu d’impulsar la construcció i l’adequació dels centres educatius públics de la Comunitat Valenciana i oferir una educació de qualitat, des del punt de vista de les infraestructures.

A més, amb l’ampliació de la dotació econòmica i amb tal de per a garantir una correcta execució del pla, gràcies a la col·laboració entre la Generalitat i els ajuntaments de la Comunitat Valenciana segons el Decret llei 5/2017, el pla Edificant permetrà renovar fins a 2029 el 70 % de l’arquitectura educativa valenciana, ampliant el període de vigència en cinc anys.

Tal com va anunciar Ximo Puig la setmana passada a la seua visita a Alcoi, un dels projectes del Pla Edificant serà un nou conservatori per a la ciutat, ubicat a La Beniata. “És un centre fonamental per a l’educació musical i l’actual al carrer Joan Cantó te problemes d’accessibilitat, per la qual cosa, requereix un nou edifici”, va assegurar el president.