Home Cocentaina El Consell de Direcció de la Universitat d’Alacant es reuneix a la...

El Consell de Direcció de la Universitat d’Alacant es reuneix a la Seu Universitària de Cocentaina

228
0
SHARE

El Consell de Direcció de la Universitat d’Alacant ha celebrat la seua reunió setmanal a la Sala Daurada del Palau Comtal de Cocentaina. Una iniciativa que s’emmarca en la voluntat de la institució de reforçar el seu compromís amb la presència al territori. Amparo Navarro ha presidit la reunió que ha estat precedida d’una visita al Palau Comtal de tot l’equip de direcció a qui ha acompanyat l’alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa.

Navarro ha recordat que «la Universitat d’Alacant no va nàixer com una universitat de la ciutat, sinó amb vocació provincial, fet que es demostra amb els més de 17.000 alumnes que tenim de les diferents comarques i també amb el professorat d’arreu de la província». I ha afegit que «iniciatives com la de dur les reunions de direcció a les seus contribueixen a vertebrar el territori», i també ha destacat el fet de «començar per Cocentaina, la seu més antiga de les tretze que tenim en l’actualitat».

Per la seua banda, l’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha valorat molt positivament que la Universitat d’Alacant duga «la reunió del seu Consell de Direcció al Palau Comtal de Cocentaina» i ha reafirmat el compromís de la ciutat amb la seu universitària i la voluntat de «continuar treballant junts».