Home Alcoi El Consell Escolar Municipal planteja els dies 17 i 18 de març...

El Consell Escolar Municipal planteja els dies 17 i 18 de març i el 6 de maig de 2025 com a festius locals escolars d’Alcoi

0
SHARE
Imatge IES Cotes Baixes d'Alcoi

El Consell Escolar Municipal, en una reunió ordinària celebrada aquest dimarts, ha aprovat per majoria sol·licitar a la Conselleria d’Educació per al curs 2024-2025 com a dies no lectius a nivell escolar els dies 17 i 18 de març de 2025 i el dia 6 de maig de 2025 (“Dia del Descans” a Alcoi després de la celebració de les Festes de Moros i Cristians en Honor a Sant Jordi).

Així mateix, el Consell Escolar ha sol·licitat a la Direcció General de Centres i Personal Docent, dependent de la Conselleria, una modificació del calendari escolar a Alcoi per al curs 2024-2025, de manera que el dia 28 d’abril (dilluns de Sant Vicent) no siga festiu i substituir-ho pel dia 2 de maig de 2025 (“Dia dels Músics” a Alcoi).

El regidor d’Educació, Alberto Belda, explica que «sempre que es valoren els dies no lectius a nivell escolar, el Consell Escolar Municipal anteposa una racionalització dels festius, que busca sobretot la conciliació familiar i laboral». Aquesta proposta de festius locals a nivell escolar serà ratificada una vegada siga aprovada per l’Administració autonòmica.