Home Cocentaina La regidoria de joventut de Cocentaina presenta un calendari replet d’activitats on...

La regidoria de joventut de Cocentaina presenta un calendari replet d’activitats on els més joves poden gaudir de l’estiu

0
SHARE
Cartell de la programació d'activitats per a l'estiu a Cocentaina

Des de la regidoria de joventut de Cocentaina i mitjançant la Casa de la Joventut s’ha presentat la programació de les activitats que es duran a terme durant el mes de juliol destinades als més joves del municipi. 

 El divendres 5 de juliol a les 22:00h al Llavador de Fraga tindrà lloc el concert «Faixa», un projecte musical que mescla el folklore valencià amb la música electrònica. Del 15 al 26 de juliol entre les 10:00 i les 13:00 hores en la Casa de la Joventut es realitzarà el campament digital per a joves entre 12 i 13 anys per poder aprendre sobre la ciberseguretat i l’ús útil i responsable de les noves tecnologies.

 Els dimecres 17 de juliol a les 22:00 hores torna el cinema d’estiu al Palau Comtal amb accés lliure amb la pel·lícula de comèdia de Santiago Segura, «A todo tren 2»; dimecres 24 de juliol l’exitós llargmetratge dirigit per Greta Gerwig, «Barbie»; i el dimecres  31 de juliol la pel·lícula «El maestro que prometió el mar» de Patricia Font.

 El divendres 19 de juliol pots gaudir amb inscripció prèvia de l’activitat de barranquisme aquàtic al barranc Gorgo de l’Escalera al municipi d’Anna.  El mateix dia 19 a les 17:00 hores i a la Casa de la Joventut pots aprendre sobre rap i hip hop al taller dedicat exclusivament a aquest tipus de música i a les 22:00 hores concert del grup contestà «Splash Roasters».

 Per acabar, com anteriors anys, la Casa de la Joventut ofereix el curs de monitor juvenil homologat per l’Institut Valencià de Joventut a càrrec de l’empresa Abast. Aquest té lloc entre el 22 de juliol i el 5 d’octubre amb un preu de 100€ i prèvia inscripció.

 Adrián Botella, regidor de joventut, convida a tots els joves a participar en aquestes activitats i comenta que «l’estiu jove està pensat perquè els joves gaudisquen del seu temps lliure mitjançant la formació, concerts, entreteniment…És important mantindre aquestes activitats diverses per tal de desenvolupar a la societat més jove del municipi i fer-los partícips i escoltar les seues propostes des d’aquesta regidoria».