Home Alcoi El Conservatori de Dansa d’Alcoi estrena nova web a l’estil del Conservatori...

El Conservatori de Dansa d’Alcoi estrena nova web a l’estil del Conservatori de Música Joan Cantó

364
0
SHARE

El Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi ha estrenat nova web. Està en funcionament des del passat dimecres 17 de març i ha estat creada per la mateixa empresa que va dissenyar fa dos anys el web del Conservatori de Música ‘Joan Cantó’ de la ciutat.

El web té versió en valencià i en castellà i inclou el disseny d’un nou logotip també en ambdues llengües. En la part superior es pot triar la llengua i està el telèfon i l’accés al formulari de contacte. Destaquen un total de 6 apartats desplegables: el Nostre centre, Estudis, Horaris, Proves, Informació i Activitats.

Es tracta d’un web on prima la part visual, també inclou una galeria d’imatges i finalment a la part inferior de nou explica la forma de contactar, i té tres àrees: Notícies, Secretaria i Informació Acadèmica.

“Tenim un Conservatori referent a la comarca en el que any rere any invertim per millorar-lo; cada any hem fet millores en les instal·lacions i ara amb aquest nou web posem a l’abast de la ciutadania tota la informació que genera el Conservatori, que és molta; i també facilitem que es puga conèixer tot el que es fa en aquest centre”, ha indicat el Regidor d’Educació Alberto Belda.

“El Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi té com un dels seus objectius principals fomentar el desenvolupament i la dinamització de la vida artística, així com enriquir, desenvolupar i conservar el seu patrimoni cultural. Per això, assumeix el repte de crear estructures pedagògiques del Grau Elemental que permeten una formació humana, tècnica i artística de qualitat. I, per això, és un centre actiu, que cada any treballa per a la formació de nous projectes, en col·laboració amb els diferents organismes i institucions artístiques i educatives”, ha conclòs Belda.

Recordem que precisament aquesta setmana el Conservatori Elemental de Dansa celebra la seua Setmana Cultural i que Leticia Castro serà la professora convidada que impartirà les classes en jornada de vesprada des del dilluns dia 22 fins al divendres 26 de març. Oferirà l’especialitat de Dansa Espanyola, en dues de les seues disciplines l’Escola Bolera i el Folklore.

El Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi és un centre oficial reconegut en l’ensenyament de la dansa, que pertany a l’Ajuntament d’Alcoi, en el qual, a més d’impartir una Formació Elemental per a l’obtenció de la Titulació Oficial del Grau, han dissenyat dos nous itineraris per a la formació i l’aprenentatge de dansa.

També s’ofereixen Cursos d’Ampliació d’Estudis, orientats a aquells alumnes que volen professionalitzar-se o especialitzar-se en els ensenyaments artístics. En ells es cursen les disciplines de Dansa Clàssica, Dansa Espanyola o Dansa Contemporània, amb la finalitat de preparar els seus accessos als Ensenyaments Professionals de Dansa o únicament per a continuar vinculats a la formació i l’aprenentatge de la dansa.