Home Cocentaina El Contestano torna a Preferent com a segon millor classificat de la...

El Contestano torna a Preferent com a segon millor classificat de la Comunitat després de guanyar l’Ontinyent 1931 per 1-3

638
0
SHARE

El C.D. Contestana militarà en la divisió Preferent del futbol nacional la propera temporada 2021/2022. Ha sigut després d’una campanya completa a una categoria que els de la capital del Comtat volien abandonar quant abans per a tornar a aspirar a cotes majors. Ha sigut després d’una contundent victòria a terres ontinyentines, on l’estadi del Clariano ha viscut la victòria per 1-3 del quadre contestà. Ha sigut en la darrera jornada del playof per l’ascens en el que s’han enfrontat els dos equips de les comarques centrals valencianes.

El resultat deixa al conjunt de Cocentaina com a segon millor equip classificat de tota la Comunitat Valenciana, cosa que li val l’ascens. Així les coses seran 3 els equips de la muntanya alacantina que militaran la propera temporada en Regional Preferent. El Contestano es sumarà així al Rayo Ibense i a Muro C.F., que ja competeixen en aquesta categoria i amb les mires posades en el retorn a la 3ª Divisió.