Home Alcoià El curs 2022/2023 dona inici sense restriccions sanitàries i implementa la nova...

El curs 2022/2023 dona inici sense restriccions sanitàries i implementa la nova llei educativa LOMLOE

194
0
SHARE
El pati principal del Col·legi Sant Jaume d'Onil.

Hui, dilluns 12 de setembre ha tingut lloc el tret d’eixida del curs 2022/2023, suposant el retorn a les classes anys sense restriccions sanitàries a causa de la pandèmia i la implementació del nou sistema educatiu que elimina les notes i es basa en les competències i els projectes.

Després de dos anys de pandèmia, les classes tornen a la normalitat i inicien eliminant les mascaretes i la separació protocol·lària després de dos anys marcats per les restriccions de la Covid. Aquesta decisió afavoreix les relacions i el contacte entre alumnat i professorat i entre els mateixos alumnes.

A banda de l’eliminació de les restriccions, aquest curs també destaca pel començament d’implantació de la nova llei educativa, la LOMLOE. Aquesta nova llei s’implementarà de forma escalonada, començant pels cursos imparells: 1r i 3r d’ESO i 1r de Batxillerat.

La nova llei educativa estableix un sistema de qualificació basat en l’adquisició d’unes competències bàsiques organitzades per les àrees de Llengua i Literatura, Matemàtiques, Educació Física, etc, suposant que l’alumne es convertisca en el centre del seu recorregut d’aprenentatge.