Home Alcoi El deportivo es confia i Gato empata en El Collao, Alcoyano 2...

El deportivo es confia i Gato empata en El Collao, Alcoyano 2 Novelda 2

1132
0
SHARE

Crònica per José Carlos Pla.

Bona Entrada en el Municipal del Collao amb un minut de silenci dedicat a José Bellvert , afectuosament conegut com a “Barril”, i que va ser un soci destacat del CD Alcoyano i del CF Pista. Equipament blanc-i-blau per als locals enfront d’un Novelda amb samarreta verda i pantalons i mitjanes blanques. L’Alcoyano s’en va anar al descans amb 2 gols d’avantatge obra d’Óscar Díaz i Acevedo, empatant el Novelda després de la represa per mitjà de Devesa en pròpia porta i del exalcoyanista Gato, qui en un gest de respecte a l’afició del Deportivo no va celebrar el seu gol. També va ser molt aplaudit Álvaro García quan va marxar lesionat mitjançada la primera meitat, tots dos jugadors ara al Novelda van ser claus en l’ascens a 2ªA en 2012.

El quadre de Vicente Parras va eixir disposat a solucionar la papereta, i enfront d’ells un Novelda que no va vindre a tancar-se. Óscar díaz, seria l’encarregat d’obrir la llauna, amb un llançament creuat des de fora de l’àrea que es convertiria en l’1 a 0 als 12 minuts de joc. A punt estaria d’empatar Álvaro García a la mitja hora, després d’una vaselina de cap que va superar a José Juan i que Garcés va treure sota pals de cap. Instants després Álvaro va estirar en excés en un control i es va lesionar, sent molt aplaudit en abandonar el terreny de joc. A continuació Juanma Acevedo anotava de cap al 2-0 davant un centre perfecte de Ruba, i amb aquest marcador tots dos equips es van anar al descans.

Després de la represa res feia presagiar aquest canvi dràstic en el marcador, perquè l’Alcoyano pressionava i el públic pensava que estaven més prop del 3er del Deportivo, que del 1er del novelda que arribaria en el minut 60 després d’una jugada en la qual la rematada del davanter visitant és rebutjada per José Juan, amb tan mala fortuna per a ell, que la pilota colpeja a Devesa i es cola en la porteria de l’Alcoyano. Just després tornaria als terrenys de joc Juli que a punt va estar de marcar en un mà a mà amb Franco, porter del Novelda; per la seua part els de Manu Sánchez avisarien abans del gol, que arribaria en el 77 quan una pilota que es va passejar per l’interior de l’àrea xicoteta, era empés al fons de les malles per Gato, qui no va celebrar el gol. Ja no hi haurien més ocasions, ressenyar que el Deportivo va acabar amb 10 per lesió de Fran Machado amb els 3 canvis ja realitzats, i pese a l’empat final, els jugadors blanquiblaus van ser ovacionats pel seu públic, no en va continuen invictes després de 27 jornades.

Per l’Alcoyano van jugar José Juan, Navarro (Pablo Carbonell), Garcés, Raúl, Devesa, Jony Ñíguez, Diakité, Óscar Díaz, Acevedo (Fran Machado), Pau Franch (Juli) i Ruba.

El Deportivo té ara un avantatge de 14 punts sobre el 2n, l’Alzira, 17 sobre el 3r, l’ Intercity, i 18 sobre el 4t , l’Atzeneta, i jugarà dissabte que ve a Sagunt enfront de l’Acer a les 18.00 hores, un conjunt que ocupa posicions de descens.