Home Alcoi El Deportivo s’enfonsa a Bunyol, Atco. Levante 2 C.D. Alcoyano 0

El Deportivo s’enfonsa a Bunyol, Atco. Levante 2 C.D. Alcoyano 0

728
0
SHARE

L’Alcoyano que últimament està innovant davant les coincidències d’indumentària, i amb la condició de vestir la seua samarreta habitual blanc-i-blava, varia tant en els pantalons com en les mitjanes; a Terol eren negres, en clara semblança a l’Hèrcules d’Alacant i a Bunyol enfront del Atco. Levante, eren vermells. Els jugadors estaven recolzats per més d’un centenar d’aficcionats, units davant les dificultats que la classificació de l’equip genera.

Les coses van començar a posar-se costa amunt molt aviat, ja que una innecessària falta de Primi a la vora de l’àrea, al cap de 6 minuts, la va convertir en gol Pepelu de manera excepcional (1-0). Lluny de refer-se després del gol encaixat, els alcoyanistas van ser clarament dominats per un Atco. Levante que va fer de Bañuz el millor del seu equip en la primera meitat.

Després de la represa, al principi l’única cosa que va canviar és que 3 jugadors de l’Alcoyano, van iniciar els exercicis d’escalfament, mentre el Atco. Levante obligava de nou a Bañuz a lluir-se, i abans del minut 54 s’assenyalava un discutit penal, que de nou Pepelu s’encarregava de transformar en el 2-0. Tampoc després d’aquest contratemps, va reaccionar l’equip de Mario Fuentes, i el domini continuava sent llevantiniste, mentre que el porter continuava sent el millor del Deportivo. Al final 2 innocents trets de l’Alcoyano en 90 minuts, i uns jugadors impotents van acudir pràcticament a demanar perdó als seus afeccionats, després d’un pèssim partit.

Per l’Alcoyano van jugar: Bañuz, Barreda, Primi, Córcoles, Navarro, Omgba, Anaba, Óscar Díaz, Bryan Reina (Braulio), Lino (Rubio) i Pino (Eldin).

El Deportivo segueix cada vegada més enfonsat en la classificació, ja que és antepenúltim i té una final la setmana vinent en El Collao a les 17.00 hores amb la visita del València Mestalla. Tant la promoció com la salvació es situen a 1 punt.