Home Alcoi El descobriment del cartell enceta els actes principals de la Verge dels...

El descobriment del cartell enceta els actes principals de la Verge dels Lliris a Alcoi

205
0
SHARE

La ciutat d’Alcoi es prepara per a honorar a la seua patrona, la Verge dels Lliris. Ja des del passat 21 d’agost -amb la celebració dela missa a la verge a la Font Roja- venen celebrant-se actes amb els que la ciutat dels ponta mostra el fervor a la seua patrona. Però el gros dels esdeveniments que l’Arxiconfraria de la Verge dels Lliris ha preparat en aquest 2021 encara marcat per la pandèmia comencen des d’aquest divendres 3 de setembre.

Ho han fet amb el descobriment del cartell que posa imatge -com és tradició amb totes les Festes d’Alcoi- als actes festius. És obra de l’artista Ignacio Doménech, que ha dissenyat un cartell en el que l’epicentre no pot ser altre que la patrona de la capital de l’Alcoià, acompanyada dels lliris que la caracteritzen a la ciutat des del segle XVII. Tot en contrast amb un disseny innovador q ha agradat a un públic desitjós de celebrar l’estima cap a la patrona alcoiana.

La Romeria a la Font Roja del proper 19 de setembre -el principal acte dedicat a la Verge dels Lliris juntament amm l’Ofrena- encara està pendent de les decisions que prenga Sanitat Universal respecte a les restriccions contra la Covid19.