Home Alcoi El descobriment del cartell, la il•luminació i el mercat nadalenc fan d’Alcoi...

El descobriment del cartell, la il•luminació i el mercat nadalenc fan d’Alcoi la Ciutat del Nadal

0
SHARE

El mes de desembre ha començat de valent a situar a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla en una de les seues èpoques preferides. Totes i cadascuna de les 32 poblacions que les composen ja llueixen la decoració nadalenca que cada any les converteix un poc més que aparadors urbans. Fet que es compleix de totes totes a la ciutat d’Alcoi, coneguda des de fa uns anys pel seu lligam amb les dates nadalenques. Tant que la capital de l’Alcoià és també coneguda com la ‘Ciutat del Nadal’ degut als elements diferenciadors que el caracteritzen en ella.

El tret d’eixida per al Nadal a Alcoi ha tingut lloc aquest passat cap de setmana amb diversos punts d’atenció. D’una banda, el descobriment del cartell de la Cavalcada dels Reis Mags, que anuncia un dels grans esdeveniments festius de la ciutat. Un acte que sempre sòl estar acompanyat de l’encesa oficial de les llums nadalenques que hi ha repartides per quasi tot el casc urbà. Fins el proper mes de gener, quant Melcior, Gaspar i Baltasar tornen a portar la màgia a la ciutat dels ponts, cartell i llums seran dos dels principals indicatius del Nadal Alcoià.

Mercat de Nadal a la Glorieta

Però el canvi en la imatge dels carrers alcoians no és l’únic indicatiu de que el Nadal ha arribat a la localitat. A la Glorieta, com és tradició, s’ha encetat aquest cap de setmana altra de les gran atraccions del Nadal Alcoià: el Mercat del Nadal. El composen més de 40 aparadors en els que trobar tot tipus de detalls cara a les dates nadalenques. Estarà obert fins el proper dijous 8 de desembre i compta amb programació per als més menuts i iniciatives solidàries.

L’horari del Mercat del Nadal de la Glorieta alcoiana abasta des de les 10.30 fins les 20.30h, amb 3 hores de descans entre les 14 i les 17h.