Home Alcoi L’enramà del Nadal Alcoià arribarà des del Camí fins al País Valencià

L’enramà del Nadal Alcoià arribarà des del Camí fins al País Valencià

936
0
SHARE

La il·luminació creada en exclusiva per al Nadal Alcoià que el passat any es va inaugurar al carrer Sant Nicolau i Sant Llorenç també arribarà a la resta dels carrers del trajecte del centre històric on es desenvolupen els principals actes nadalencs: el Camí, Sant Nicolau, la Plaça, Sant Llorenç i País Valencià. El cost dels nous motius que es col·locaran en Nadal, 60 en total, serà d’uns 100.000 euros. D’aquesta manera, la decoració pròpia que l’Ajuntament va inaugurar amb bona acceptació, s’amplia fins a arribar a 89 motius en total.

El disseny d’aquesta enramà està basat en el motiu modernista del balcó de la Casa del Pavo de la localitat amb el segell d’ ”Alcoi, Ciutat del Nadal” com principal focus d’atenció, amb tecnologia led i estructura lleugera per resistir bé les possibles inclemències meteorològiques.

Des del consistori expliquen que l’estrena d’aquesta enramà del Nadal va tenir gran acceptació per part d’alcoians i alcoianes, un fet que ha suposat l’ampliació de més motius per al recorregut principal de la Cavalcada de Reis Mags.

Així, es col·locaran 13 motius al País Valencià, 3 en Gonçal Barrachina, 22 motius a la Plaça i 22 motius a el Camí, en total 60 motius nous que s’uneixen als 29 que ja es van estrenar a Sant Nicolau i Sant Llorenç al 2017, completant una decoració pròpia de 89 trams en total.

La decoració canvia substancialment en la Plaça on els trams horitzontals passen a motius verticals per a adaptar-se a les faroles; d’altra banda, els motius verticals també s’allarguen, modificant lleument el disseny per a poder cobrir l’amplada del carrer el Camí i de l’ Avinguda del País Valencià.