Home Alcoi El gimnasta alcoià Nèstor Abad, ferit en un accident de trànsit junt...

El gimnasta alcoià Nèstor Abad, ferit en un accident de trànsit junt amb la Selecció Espanyola de gimnàstica artística

0
SHARE
El gimnasta d'Alcoi Nèstor Abad, en una imatge d'arxiu.

Important esglai el que ha patit el món de la gimnàstica artística espanyola aquest dijous 16 de març. En torn al migdia, la Selecció Espanyola aterrava a terres portugueses, on anava a dur a terme una concentració juntament amb la portuguesa. Dos furgonetes els van recollir a l’aeroport per a traslladar-los a les instal·lacions on anaven a entrenar, encara que de camí, un dels dels vehicles ha patit un accident.

En ell viatjaven el gros dels integrants del combinat nacional, inclòs el gimnasta d’Alcoi Nèstor Abad. En la segona furgoneta anaven els tècnics i jutges de la selecció, que van ser els primers en veure com el vehicle dels gimnastes perdia el control. Tot degut, segons diverses informacions, a un reventó de roda que va provocar que la furgoneta d’Abad i els seus companys donara voltes de campana i acabara estavellant-se contra una tanca de seguretat.

Només una lesió greu

Per sort, només hi ha hagut que lamentar ferides lleus entre els gimnastes a excepció de Joel Plata, un dels màxims exponents d’aquesta disciplina a Espanya. El jove ha hagut de ser intervingut d’urgència després de patir el trencament del fèmur degut al xoc de la furgoneta. Abad, per la seua banda, només ha patit un desviament del septe nasal, pel que els danys han sigut mínims en comparació al que podria haver sigut.